CUTII DE CARTON- ambalaje diverse – stantate, autoformate, forme variate


Oferim cutii din carton într-o varietate de tipuri și modele, fiecare fiind realizată cu ajutorul unor ștanțe speciale adaptate nevoilor dumneavoastră. Procesul nostru de fabricație este personalizat, fiecare comandă fiind executată exclusiv pentru dumneavoastră. Pentru a beneficia de aceste cutii speciale, solicităm o comandă minimă de 500-1000-2000 de bucăți pe model, în funcție de dimensiunea și complexitatea cutiei dorite.

Cu un accent deosebit pe detaliu, suntem pregătiți să realizăm diverse modele de cutii pe baza schițelor sau fișelor tehnice furnizate de către clienți, sau chiar să proiectăm un ambalaj nou, special creat pentru nevoile dumneavoastră unice.

Cutii speciale sunt soluția perfectă pentru a evidenția produsele dumneavoastră într-un mod distinct și personalizat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui ambalaj inovator pentru produsele existente sau pentru a lansa un produs nou pe piață, echipa noastră este aici pentru a vă asigura că cutiile dumneavoastră sunt mai mult decât simple containere – sunt elemente distincte de identitate a brandului.

Pentru a primi detalii complete și oferte personalizate pentru ambalajul dorit, vă rugăm să furnizați toate informațiile relevante, inclusiv varianta finală a designului de imprimare. Aceste detalii pot fi transmise prin email la adresa office@eximbox.ro . Pentru fișierele mari de design, vă recomandăm să utilizați platforme de transfer specializate, cum ar fi www.wetransfer.com, pentru a ne asigura că primim întregul conținut în condiții optime.

Este esențial să ne oferiți toate detaliile legate de ambalajul dorit, inclusiv dimensiuni exacte, specificații ale materialului, și orice altă informație relevantă. Varianta finală a designului de imprimare este de asemenea crucială pentru a asigura că produsul finit corespunde cu precizie așteptărilor și necesităților dumneavoastră.