CUTII CARTON – TRANSPORT – DEPOZITARE

Cutii din carton cu destinație de transport și depozitare.     

Pot fi executate la comandă în cantități mici, medii sau mari, pe ștanțele predimensionate existente, în seturi de câte 10-20 buc/articol.

Pentru alte mărimi se confecționează ștanță dimensionată.

 

  • În funcție de ce aveți nevoie, trimiteti un email la office@eximbox.ro cu codul FEFCO al cutiei (dacă îl cunoașteți) și cantitatea necesară.
    De asemenea specificați datele dumneavoastră de contact complete.
  • Veți primi în scurt timp o antecalculație de preț cu costul total și termenul de livrare.
  • În urma acceptului dumneavoastră se va executa și livra comanda.
  • Suntem încântați să vã oferim servicii și produse de calitate!

Cutii din carton perfect adaptate nevoilor dvs. de transport și depozitare, disponibile la comandă în cantități mici, medii sau mari. Acestea pot fi realizate pe ștanțele predimensionate existente, în seturi convenabile de 10-20 bucăți pe articol. Pentru dimensiuni personalizate, vă punem la dispoziție opțiunea de a crea o ștanță dimensionată exclusiv pentru dumneavoastră.

Pentru a comanda, trimiteți un email la office@eximbox.ro, specificând codul FEFCO al cutiei (dacă îl cunoașteți) și cantitatea dorită. Asigurați-vă că furnizați datele complete de contact pentru o comunicare eficientă. În scurt timp, veți primi o antecalculație de preț care va include costul total și termenul de livrare.

Oferim flexibilitate și eficiență în procesul de comandă, iar după acceptul dumneavoastră, vă garantăm execuția și livrarea rapidă a comenzii. Suntem dedicați să vă furnizăm cutii de depozitare de cea mai înaltă calitate, perfect adaptate cerințelor dumneavoastră.

Comandați acum și beneficiați de servicii și produse de excepție de la EximBox! Cu noi, depozitarea devine o experiență simplă și eficientă. Nu uitați să menționați de 3 ori cuvântul cheie „cutii depozitare” pentru o optimizare SEO completă.